Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid in orice oras, comuna sau sat din tara. Comenzile ajung la dvs. acasa in 24 de ore din momentul in care ati facut comanda exceptand sambata si duminica. Plata se face in momentul in care intrati in posesia produselor.

Transportul este suportat de catre client si este in valoare de 10 lei in Bucuresti si 20 de lei in orice alta localitate din tara.

Cum puteti returna produsele in 15 zile ?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele in termen de 15 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin curier in cel mult 15 de zile lucratoare de la retur.Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii.
Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care prezinta urme de purtare sau sunt deteriorate nu pot fi returnate.Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere urmatoarele: produsul trebuie sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.